Fietstechniek

25,00

Wilt u met uw handen aan de slag en weten hoe het is om in de techniek te werken? Kom ontdekken waar u goed in bent op ons Techniekplein.

Deze cursus duurt 6 weken en wordt gegeven op donderdagavond. De exacte starttijd wordt nader bekend gemaakt. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen.

Aan het eind van deze cursus:
– Heeft u kennis van de techniek van de fiets
– heeft u kennis van verschillende soorten fietsen
– Kan u een band plakken, een derailleur afstellen, rem en versnellingskabels monteren en demonteren, ketting en tandwielen vervangen en een voorvork vervangen.
– Kan u zelfstandig of onder begeleiding een beurt aan uw fiets geven.

Zie de productbeschrijving voor meer informatie.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Bij deze cursus ga je vooral praktisch aan de slag met de technieken die jij je eigen wil maken. Van het plakken van een band, het monteren en demonteren van rem en versnellingskabels tot het vervangen van de ketting en tandwielen. Voor gevorderden is er aandacht voor het zetten van een spaak en richten van een wiel. Er wordt toegewerkt naar het zelfstandig uitvoeren van een beurt aan je eigen fiets.

Extra informatie

Startmoment

Donderdag 10 september tussen 18.15 – 21.15 uur, Donderdag 8 oktober tussen 18.15 – 21.15 uur, Donderdag 7 januari tussen 18.30 – 21.00 uur, Donderdag 4 maart tussen 18.30 – 21.00 uur, Donderdag 20 mei tussen 18.30 – 21.00 uur