Lassen

25,00

Wilt u met uw handen aan de slag en weten hoe het is om in de techniek te werken? Kom ontdekken waar u goed in bent op ons Techniekplein.

Deze cursus duurt 6 weken en wordt gegeven op donderdagavond. De exacte starttijd wordt nader bekend gemaakt. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen.

Aan het eind van de cursus:
– Kan u veilig werken
– Heeft u kennis gemaakt met verschillende materialen.
– Kent u de instelling van het lasapparaat
– Weet u het verschil tussen elektrode lassen en Mig Mag lassen
– Heeft u kennis gemaakt met rupsen, hechten en een kuisstuk maken
– Heeft u kennis gemaakt met verscheidene metaalbewerkingstechnieken zoals, zagen, frezen en draaien.

Zie de productbeschrijving voor meer informatie.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

De cursus lassen gaat om het kennismaken met het vak en het leren van de lastechniek. U leert over de veiligheid, het materiaal, het instellen van het lasapparaat en het verschil tussen elektrode lassen en Mig Mag lassen. U maakt een keuze uit elektrode lassen of Mig Mag lassen. Na het oefenen van rupsen, hechten en een kruisstuk maken gaat u zelfstandig aan de slag om een mooi metalen werkstuk te maken naar eigen ontwerp. Hierbij komen verscheidene metaalbewerkingstechnieken aan de orde zoals, zagen, frezen, draaien, etc.

Extra informatie

Startmoment

Donderdag 10 september tussen 18.15 – 21.15 uur, Donderdag 8 oktober tussen 18.15 – 21.15 uur, Donderdag 7 januari tussen 18.30 – 21.00 uur, Donderdag 4 maart tussen 18.30 – 21.00 uur, Donderdag 20 mei tussen 18.30 – 21.00 uur