Middelbare school leerlingen

De Brede Buurtschool biedt verschillende onderdelen aan die speciaal bedoeld zijn voor middelbare scholieren. Het aanbod voor leerlingen van de Scholengroep Den Haag Zuid west is vooral gericht op huiswerkbegeleiding, ondersteuning bij het wegwerken van achterstanden bij rekenen en/of Nederlands, talentontwikkeling en sport.

Huiswerkbegeleiding;
De Huiswerkbegeleiding op de zaterdagochtend is voor alle middelbare scholieren uit Den Haag Zuid West, dus niet alleen voor leerlingen van de Scholengroep Den Haag Zuid West.

Leerling van Scholengroep Den Haag Zuid-West?
Als leerling van de scholengroep mag je gratis deelnemen aan het aanbod van de Brede Buurtschool. Het aanbod is per locatie verschillend, vraag je mentor naar de mogelijkheden of neem rechtstreeks contact met ons op..

Aanmelden of meer informatie?
Je kunt je hier aanmelden voor huiswerkbegeleiding.
Klik hier voor meer informatie over de huiswerkbegeleiding.